Mundo B (Elsene)

Kamilou is maar wat blij met deze vestiging in het eerste huis voor duurzame ontwikkeling van België, omdat het er zijn opvattingen en aanpak kan delen met de andere verenigingen die er gevestigd zijn en ook actief zijn in milieuzorg. (www.mundob.org)

"Kamilou" biedt u er zijn biologische, lokale, huisgemaakte en fairtradeproducten aan vanaf 8 uur in de ochtend. Ontbijten voor een goed begin van de dag, een assortiment bijzonder smakelijke salades en broodjes, een hele stoet quiches en overlekkere desserts voor de lunch, fairtradedrankjes: het team staat van 8 tot 18 uur voor u klaar om uw grote en kleine honger te stillen. En kom zeker ook op donderdag onze vegetarische kaart uitproberen!

Nood aan een moment van welbehagen, aan ontspanning en gemoedsrust? Laat dan de jachtige stad achter u en kom u hier herbronnen.

Maak er gebruik van om dit gebouw nader te verkennen. Het is een vroegere bank die milieuvriendelijk werd gerenoveerd tot een voorbeeldgebouw. Ontmoet de zowat 30 verenigingen die zich inzetten voor de bescherming van het milieu en voor duurzame ontwikkeling, sla een flinke dosis zuurstof op in de tuin vol inheemse planten, waar ook de gemeenschappelijke compostruimte ingericht is, ontleen boeken uit de “Mundo Bib”… Kortom, trek partij van de informatie, de diensten en de activiteiten in verband met milieuzorg en duurzame ontwikkeling die in dit innovatieve gebouw samenzitten.

Horaires

maandag tot vrijdag van 8 tot 18 uur

Elke eerste vrijdag van de maand zijn we open tot 23 uur

Contact

Edinburgstraat 26
1050 Elsene
02/894.46.66 (Keuken)
contact@kamilou.be
(traiteurdienst, leveringen)

Evènements

Elsene / Mundo B: Alter After Work
Elke eerste vrijdag van de maand kunt u hier alternatief aperitieven, tijdens de "Alter After Work".
Wij bieden u iedere maand een ander en vernieuwend programma aan, met concerten, tentoonstellingen, dj sets,… en uiteraard de bijhorende tapas en cocktails van het huis.
Om op de hoogte te blijven van onze avondactiviteiten en onze promotionele e-mails te krijgen, neemt u contact met ons op via: contact@kamilou.be of via "FB" (aanklikbaar icoon naar onze FB "AAW"). Aarzel zeker ook niet om ons uw ideeën, contactgegevens van artiesten die u zelf kent, suggesties, enz. te sturen.

Openingsuren : Van 18 uur tot middernacht
Locatie : In het "Kamilou" cafetaria van Mundo B, Edinburgstraat, 26 te 1050 Elsene
Prijs : Gratis
Publiek : Iedereen