Centrum voor Hedendaagse Kunst
(WIELS, Vorst)

Het WIELS is het Brussels centrum voor hedendaagse kunst dat gevestigd is in het indrukwekkende hoekgebouw van de vroegere brouwerijen Wielemans-Ceuppens, een parel van de modernistische architectuur van de jaren dertig. (www.wiels.org)

Dit heel aparte kader onthaalt vanaf 11 uur de hongerigen, die zeker hun gading zullen vinden in onze ruime keuze van quiches en broodjes en beslist ook onze seizoensoep zullen smaken. Zoetekauwen kunnen hun keuze maken uit onze huisdesserts, waar werkelijk geen maat op staat.

Of kom op zaterdag of zondag onze brunchformules testen, om het weekend zalig in of voort te zetten. Bovendien biedt het museum elke zondag een gratis rondleiding aan om 15 uur (toegangsticket niet inbegrepen).

Kamilou is veel meer dan een cafetaria, het is de heuse foyer van een kunstcentrum, een plek voor ontmoetingen, ontdekkingen en uitwisselingen voor iedereen. En als kers op de taart nodigt Kamilou u uit om van zijn bereidingen te proeven in de ruime en lichtovergoten brouwzaal. Meteen kan u ook gaan snuffelen in de bookshop met haar uitgebreide collectie boeken, catalogi, magazines en uiteraard uitgaven van WIELS zelf, die u ter plaatse kan inkijken. Kamilou bewijst zo dat cultuur en lekker eten perfect samengaan !

Horaires

Maandag–Dinsdag: 11 tot 15 uur
Woensdag–>Zondag: 11 tot 18 uur
Elke eerste woensdag van de maand zijn we open tot 21 uur voor een Night AfterWork (Wiels Nocturnes)

Contact

Van Volxemlaan 354
1190 Vorst
02/894.46.67 (Administratie)
02/894.46.66 (Keuken)
contact@kamilou.be

Evènements

Vorst / WIELS: Night AfterWork en bier proeven
Elke eerste en derde woensdag van de maand organiseert Kamilou van 18 tot 21 uur een aperitief ‘by night’, tijdens de nocturnes van het WIELS museum. Op het menu staan huistapas en een ontspannen en trendy sfeer.

Openingsuren : Als het weer meewil, gaat het terras open.
Lieu : In het "Kamilou" cafetaria van het WIELS aan de Van Volxemlaan 354, te 1190 Vorst.
Prijs : Gratis (Gratis toegang tot het museum op de eerste woensdag van de maand, van 11 tot 21uur)
Publiek : Iedereen

Brunch zaterdag/zondag - Kleine honger 8 euro
Oxfam sinaasappelsap, 1 warme drank (thee of koffie), 1 koffiekoek (croissant of chocoladebroodje) , stokbrood, boter en confituur, tapenade van wortel met basilicum
Brunch zaterdag/zondag - Honger als een paard 15 euro
Oxfam sinaasappelsap, 1 warme drank (thee of koffie), 1 hartige taart, 1 zoete taart, 1 koffiekoek (croissant of chocoladetaart) of stokbrood, boter en confituur, 1 portie gebakken groenten.